Welkom bij YilinWoodProduction, China´s nummer 1 houtbewerkingfabriek

Wij zijn erg blij om u welkom te heten op onze website. YilinWoodProduction is een van China´s grootste en beste houtbewerkingfabrieken. YilinWoodProduction fabriceert traditionele Finse sauna´s, infrarood sauna´s, red cedar Hottubs, Barrelsauna´s en nog veel meer Wellness producten. Al onze producten kunnen geleverd worden als complete eindproducten maar ook als bouwpakketten voor zelfmontage. Onze bouwpakketten voor zelfmontage worden geleverd in 20, 40 en 40 HQ voet containers. De bouwpakketten bevatten alle onderdelen voor eenvoudige zelfmontage, hierdoor zijn de transportkosten aanzienlijk lager.

Wat kunnen wij voor u doen

Onafhankelijk waar u bedrijf zich bevind, YilinWoodProduction kan u bedienen. Ons team van professionals staat voor u klaar om hoog kwalitatieve Wellness producten te vervaardigen. Omdat wij zowel fabrikant als distributeur zijn kunnen wij grote en kleine eenheden van al onze producten leveren. Geïnteresseerd? Hier kunt u contact met ons opnemen.
Wij zijn experts op het gebied van werken met red cedar hout. Het red cedar hout dat wij gebruiken is origineel Canadees red cedar van de hoogste kwaliteit. Het is niet alleen mooi maar ook een van de meest duurzame en daardoor geschiktste houtsoort die tegenwoordig beschikbaar is. Al het hout dat wij gebruiken wordt milieuvriendelijk geplant, geoogst en bewerkt.

Traditionele sauna´s
Onze traditionele sauna´s bestaan uit een groot assortiment van hoog kwalitatieve sauna´s. Deze sauna´s zijn geschikt vanaf 2-3 personen tot 6-10 personen. Ze zijn gemaakt van de best beschikbare houtsoorten (velen opties zijn mogelijk zoals Espenhout en red cedar).

Infrarood sauna's
YilinWoodProduction is China´s leidende producent op het gebied van Infrarood Sauna´s. U zult geen tweede fabriek vinden die zoveel know-how en ervaring heeft in het fabriceren van deze gebruiksvriendelijke sauna´s. U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment variërend van 2-3 persoons tot 6-10 persoons sauna´s. Vanzelfsprekend is maatwerk ook mogelijk en kunt u kiezen uit een van onze vele beschikbare houtsoorten.

Barrel sauna's
Onze exclusieve Barrelsauna´s zijn een groot succes. De Barrelsauna zorgt niet alleen voor een fantastische sauna-ervaring maar biedt ook een geweldige outdoor belevenis. Naast de normale sauna functionaliteiten kan de Barrelsauna ook gebruikt worden als tuinhuisje of slaapplek.

Hottubs
Niets is zo relaxend als genieten in een van onze houten Hottubs. Wij fabriceren fantastische hoog kwalitatieve houten Hottubs gemaakt van origineel Canadees red cedar hout. Onze Hottubs worden naar de hoogste standaarden gemaakt zonder lijm of ander kleefmateriaal. Een hoog kwalitatief product betekend een volledig lekvrij product, wat voor jaren Wellness plezier bezorgd bij u aan huis.

Een moderne fabriek

Onze fabriek staat in China. Deze fabriek is uitgerust met de modernste en veiligste machines. Dit betekend dat wij niet alleen voor een veilige werkomgeving zorgen, maar ook de beste Wellness producten kunnen leveren van de hoogste kwaliteit. Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.